Decoupage

Jadda, jeg måtte jo prøve dette også... Kjempe artig, og storartet å kose seg med nå når vi går vinteren i møte..


Mitt første decoupage produkt, en gammel trekasse jeg pyntet på, som jeg tenkte bruke til noen lekre blomsterpotter neste sommer. Tror denne gjør seg på uteplassen, i allefall for ei tid.

Så har jeg vel egentlig valgt å ikke henge opp babybildene av barna på veggen. De er jo tross alt snart voksne begge to. Men, veggene blir litt kjedelige i lengden når det ikke er noe på dem liksom. Så jeg tenkte jeg kunne prøve å lage ei lita hustavle på lerret, med scrapping og decoupage som teknikker.. Sånn ble resultatet.

Her har jeg da malt lerret med akrylmaling, klipt ut engler av servietter jeg kjøpte på skeidar, brukt bazzil ark til å stanse ut bokstaver fra quick kutz revolution alfabetet som heter Abigail. Og Bazzil til å printe ut små søte vers som jeg monterte på hustavlen min.
Nærbilde av overskrift og noen av versene.

Hva gir en sine foreldre i gave???

Mine foreldre har alt... Ja, faktisk absolutt alt.... Hvert år er det like vanskelig å finne bursdags og julegaver til dem. Spør jeg hva de ønsker seg, er svaret alltid det samme: "Vi trenger ingen ting. Bruk pengene deres på viktigere ting enn gave til oss...." Hmmmmm, dette svaret er jeg rett og slett lei av, så det store spørsmålet er hvert år, HVA GIR EN TIL DEN SOM HAR ALT?!?

I fjord ble i allefall svaret - Lysfat....


 Et gammelt lysfat...
 Spakles....
 Pusses..
 Grunnes, males, krakkelerse og males...
 Pyntes og dekoreres...
 Med dikt og serviett...
Og males med topcoat... Vips et fiks ferdig lysfat. :) Ble ikke dumt det der nei. ;)

2 kommentarer:

  1. Så flott dette ble:) Har tenkt å begynne med decoupage selv jeg:) Er så mye stilig man kan gjøre med det:)

    SvarSlett
  2. Tusen takk. :) Ja decoupage er en kjempeflott høst og vinteraktivitet! :) Er så glad for at jeg har noe å holde på med (innendørs) når kveldene blir lengre og mørkere. :)

    SvarSlett