torsdag 13. oktober 2011

Strandtur i oktober...

I dag klarte jeg å hale med meg nabofruen på en aldri så liten trimtur. Heldigvis bor vi bare 5 minutter unna en liten badestrand, og har en flott og fredet skog rundt strandområdet. Vi kledde oss godt, og tok med oss familiens storsjarmør, lille Ares, og la ivei. Vi gikk til stranden med bæreposene i lomma, i tilfelle vi skulle finne noe vi kunne kose oss med nå når kveldene blir mørke, og kulda setter inn... Og gjett hva, vi gikk i hele 3 timer! Det var flinke damer det. Og ikke minst, flink hund!!! :)

Det må vel nevnes at Ares er en Engelsk Toy Terrier på 2,5 år, og han er ikke større enn kattungene våre som er et halvt år.... En liten selskapshund med andre ord. Men, gutten overrasker stadig. Sprek som få, og han går ALDRI tom for energi. Gode gode gutten vår....

Vel, på turen fant vi både krøllete røtter, av den typen Black design og Bohus selger for flere Camilla Colleter, og ikke minst rekved... Så denne høsten skal vel gå med på å produsere dekorasjoner og skilter tenker jeg.. ;) Det gleder vi oss på!! Bilder kommer etterhvert... :) Hodet må bare gruble litt over hvordan det skal ordnes... Så mens hodet jobber skal jeg finne loppekassa å bidra med litt sovende tenking. Tuddelu.. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar