mandag 5. mars 2012

Variert huleaktivitet.

I dag har jeg faktisk latt helg være helg, og bekymringer har fått leve sitt liv utafor min eksistens... Jeg har rett og slett bare kosa meg, og malt lerret!!! Heldigheta er at jeg kun trenger ei hand til denne aktiviteten, noe som er kjekt ettersom jeg kun har ei hand som fungerer optimalt.
I Levanger var det mars - i - martna nå denne uka som gikk, og jeg benytta selvfølgelig anledningen til å få med meg et lite besøk inn til handelsstandsshowet. Klarte heldigvis å få med meg litt kulturelle innslag, i form av hele 2 kunstutstillinger. Ahhhh, det var balsam for sjelen! Første utstilling var lerretsmalerier, en ren inspirasjonskilde for min del, for jeg høstet ideèr til mange prosjekter, og kom plutselig på endel teknikker jeg lærte da jeg selv gikk tegning, form og farge, for over 20 år siden. Hærlig! :) Den andre utstillingen var en foto - utstilling, med mange nydelige bilder av alle de fantastiske dørene som finnes i Levanger. For et øye Svein Holthe har for små detaljer, som alle andre bare går rett forbi... Her er linken til artikkelen om Holthes bilder:
http://www.levangeravisa.no/kultur/article278391.ece

Vel, nå skal horisontalen inntas, for i morgen er det vel en ny hærlig dag å våkne opp til, og ei hel ny uke som skal brukes og nytes pent, dag for dag, til veis ende. God natt godt folk. Tuddelu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar