søndag 17. mars 2013

Jeg nærmer meg målet...

Jada, dager og uker med venting på maling har endelig gitt resultater! :) Gjesterommet er endelig ferdig oppusset! Nå gjenstår faktisk bare pynting og pimping av hulen. :) Jeg er ganske så fornøyd må vite. Noen smugtitt bilder kommer her... Jeg minner om at det ikke er helt ferdig enda, så litt rot og stasj ligger strødd rundt om i kriker og kroker. :) Blir vel ganske bra dette? Vel, dagen kaller. Her det sol og glede, så nå må en vel rote seg ut i sola, å se hvor mange fregner en kan klare å høste iløpet av dagen. Tuddelu. :)

4 kommentarer:

 1. Så flink du har vært! Gleder meg til å se hvor fint det har blitt. <3

  SvarSlett
 2. Tusen takk. Ja, jeg håper du liker resultatet, så du klarer å sove der. ;) Hmmmmm, må vel redigere innlegget, så det kommer litt tydeligere frem at jeg har malt med kalkmaling, og at effekten skal være sånn.... :)

  SvarSlett
 3. Så fint det ble!!

  Kjempegøy med oppussing!
  Flinka!!!

  Klem, Torunn/ITH. =)

  SvarSlett
 4. Tusen takk. Gjenstår bare litt småpynting nå, så er jeg i mål. - Tror jeg i alle fall. :) Da blir det å sette i gang med alle håndarbeidsprosjektene igjen. :) Skal nok holde øye med deg og den fantastisk flotte bloggen din, Torunn. :) Blir så utrolig inspirert og glad av å se alt det lekre du produserer, og det du linker til sånn ellers. :)

  SvarSlett