onsdag 28. september 2011

Bloggtørke.

Jada, jeg har hatt en anelse bloggtørke her. Har rett og slett ikke hatt tid. Hmmmmm, dårlig unnskyldning egentlig, men sånn er det. Men, nå håper jeg på bedre tider. Har begynt å skifte ut knottene på kjøkkenet mitt, og det blir et helt annet kjøkken, bare av den lille forandringen. :) Men, prisen på disse små duppedingsene er såpass høy, at jeg må dele opp utskiftinga i flere deler.... Hihi, også tenkte jeg at jeg skulle forsøke å lage noen knotter selv... Men, da må hendene fungere litt bedre enn de gjør for øyeblikket. Men, det blir! Kanskje jeg egentlig skulle malt opp alle frontene på nytt? Tror forrige eier har brukt oljemaling på kjøkkeninnredningen, for fargen gulner på enkelte dører. Litt synd egentlig, for hvitfargen er egentlig veldig fin. Tror heller ikke det har blitt slipt ned å grunnet før maling, for når jeg vasker kjøkkenet blir skapene blåere og blåere for hver gang. Tør snart ikke vaske kjøkkenet mer... :( Kanskje jeg bare skulle slipe ned dørene, å gjøre alt på nytt? Hmmmmm, grubler mye på den for tida. Jeg har jo heller ikke fargenummer på den hvitfargen som er brukt, og ingen restmaling å finne heller... Kanskje jeg må skru av den ene skapdøra, å ta den med til den lokale fargehandelen for å få analysert fargen? Help, anyone???

2 kommentarer:

 1. Fargen på stettfatet er ikke helt hvit, Eva -om du tenker på det med emblem i midten.

  PS all oljemaling gulner, -og det er vel egentlig bare oljemaling og billakk som holder på kjøkkeninnredninger. Grunning er en fin ting da;)

  SvarSlett
 2. Hei Nina.
  Måtte inn på bloggen din for å sjekke hvilket fat jeg skrev om... Husket ikke emblemet i midten, men at det var et lyst fat med glassklokke på... :) Det er aldeles nydelig. Finnes det middagsfat i emblem serien, eller er det bare fat og kopper? Vel, stettfatet er i allefall kjempenydelig!!!! Jeg håper bare nissen kommer med et sånt til meg i år. ;)

  Huff ja, oljemaling gulner, og jeg frykter det er det tidligere eiere har brukt på kjøkkenet her.... Pussig, men det er kun to skuffefronter som har gulnet, og begge disse er i nærheten av komfyren. Kanskje varmen av denne påvirker gulningsprosessen...

  SvarSlett