tirsdag 28. februar 2012

Skattejakt med resultater...

Jadda, skattejakten min ga resultater. Ikke helt det resultatet jeg hadde håpa på, men noen andre skatter som bare sto å venta på akkurat meg. Mange ideer poppa opp i hodet mitt, så disse må vel bare settes ut i livet snart.... Må vel vise skattene mine, kanskje noen klarer å gjette hva det skal bli??? Her er i allefall tre av dagens skatter:
 Koppen min! Var ikke denne skjønn??? Må jo bare vise den fra begge sider....
 ....Som om ikke jeg har nok kopper liksom... Jaja, den var så nydelig at jeg rett og slett ikke kunne la den bli igjen...
 En glass-lysestake, kjempevakker denne også!!! Vakker utforming der en skal ha lyset, ikke sant?
 Så et bilde for å vise høyden på lysestaken. Denne gjør seg godt hjemme hos meg tror jeg. Jeg som elsker glass, sølv, hvitt, blomstrete, blonder og ikke minst betong...
 Så til slutt det søteste lille kakefatet en kan tenke seg... Bare så nydelig! Jeg falt pladask for dette lille serveringsfatet! Det bøyer seg litt oppover, men det er vanskelig å få frem på bildene..
Men, har gjordt et tappert forsøk her... :)

Noen som kan se hva dette skal bli??? Ikke???Vel, her er prosjekt kopp ferdig, ble ganske bra denne, ikke sant?:
Nålputekopp!
 Den fikk jo både blonder og "hattenåler", så nå kan vel "sydama" våkne fra dvalen sin. :)
 Da har koppen flyttet inn i "sydame-skapet"....

Så helt til slutt, tror dere ikke jeg fant to skapdører også da, men disse klarte jeg selvfølgelig å avstå fra å kjøpe... Men, nå har angeren tatt meg... Grrrrrrrrrrr, det var DE skapdørene!!! For en idiot jeg er!!! Gjett hvem som skal på bruktbo på Mule i morgen den dag???? Jeg skal stå der oppe til butikken åpner, hvis skapdørene er igjen og venter på meg... To knallfine skapdører, som var malt hvite, hadde fine utskjæringer og glass, og ikke minst, de nusseligste små nøkler i dørene.... JEG MÅ HA DEM!!!!! Hmmmmm, skulle nesten ønske bruktbo var "Brustad-bu"... (Altså natt-åpen....)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar